Titi Nguyen

Aloitin vuonna 2013 parturi-kampaaja opinnot oppisopimuksella Turussa. Valmistuin seuraavana vuonna ja tein jonkin aikaa äitiysloman sijaisuutta Hirvensalossa. Sen jälkeen halusin työllistää itse itseni, kehittää ammattitaitoani sekä hypätä yrittäjyyden maailmaan. Samana vuonna syntyi Kaskenkadulle Titi’s Hair and Beauty -salonki. Työssäni tavoittelen aina täydellisyyttä ja pidän kaikkia käsillä tehtyjä töitä uniikkeina taideteoksina. Teen kaiken sydämestäni ja intohimolla. Taitoni ovat monipuolisia ja nautin työstäni. Kuuntelen aina asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Olen saanut jatkuvasti positiivista palautetta, mutta pidän negatiivista palautetta lahjana, sillä opin ja kehityn yhä enemmän!

Luonteeltani olen aito, kehittymishaluinen, positiivinen ja innokas oppimaan uutta. Minulla on mies ja kaksi lasta, 8- ja 2-vuotiaat tyttö ja poika. Vapaalla ollessani vietän perheen kanssa laatuaikaa. Harrastan valokuvausta ja rakastan kaikkea ympärilläni! Olen tullut Vietnamista Suomeen vuonna 2001 ja sopeutunut hyvin maan ilmastoon, kulttuuriin sekä yrittäjyyteen. Olen todella kiitollinen siitä, että saan asua Suomessa!

Karen Nguyen

Olen vuonna 2013 valmistunut kosmetologi. Muutin Vietnamista Tornioon ja sieltä Turkuun heti koulun jälkeen toteuttamaan unelma-ammattiani. Osaamiseni on laaja. Teen hoitoja päästä varpaisiin - tavoitteena saada aina mahdollisimman hyviä tuloksia. Olen erikoistunut ripsienpidennyksiin, lash liftiin sekä sokerointiin, ja saanut niistä paljon kiitosta asiakkailta. Vuoden 2019 kesällä saavutin ripsienpidennyksissä masteri- ja kouluttajatason. Nautin tehdä hemmotteluhoitoja, esim. kasvohoidot: asiakas saa kunnolla rentoutua ja minulle tulee itsellenikin samalla ”zen-fiilis". Microblading - kulmien kestopigmentointi on minulle uusi aluevaltaus. Pyrin kehittymään siinä ja laajentamaan osaamistani erilaisiin kestopigmentointimenetelmiin ja -hoitoihin. Kosmetologin työ on mielenkiintoista ja jokainen työpäivä erilainen. Sen ansiosta kiinnostukseni ja työmotivaationi pysyy erittäin korkeana.

Luonteeltani olen reipas, sosiaalinen ja välillä hieman höpsö. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni. Välitän teistä, palvelen teitä puhtain sydämin ja työnjälkeni on aitoa. Vapaa-ajallani ystävien kanssa seurustelu, urheilu ja musiikki auttavat minua rentoutumaan ja palautumaan työpäiviäni varten. Olen eläinrakas  ihminen ja kotonani asustelee kaksi karvapalloa, kissat Coco ja Macy. Heistäkin saan paljon iloista energiaa, jota pyrin antamaan eteenpäin työssäni asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa hemmotteluun!